A Triotechnik Kft. a gázmotoros kiserőművek és a trigenerációs, valamint kogenerációs rendszerekhez az MWM termékeit használja. Bár az osztrák MWM gyártó nem fő beszállítónk, illetve disztribúciós tevékenységet sem látunk el , a legtöbb esetben a rendszereink tervezésekor ezt a motort alkalmazzuk.

Miért? Elsősorban az MWM motor kiemelkedő megbízhatóságáért, amit a gyár közel 150 éves múltja biztosít a partnereink számára. A másfél évszázad alatt a gyár megtartotta a folyamatos innovációra való törekvését és a mai napig kutatja az újabb és környezetbarátabb megoldásokat. Ezzel az újító szellemmel és a környezetvédelem fontosságával cégünk is teljes mértékben azonosulni tud. Az utóbbi területen belül pedig mi magunk is újítóként igyekszünk fellépni, épp ezért használunk MWM motorokat a környezetbarát kogenerációs és trigenerációs rendszerekhez.

A gázmotoros kiserőmű és a CHP konténer építése során az alapot az MWM motor adja. E köré kerül kialakításra a teljes kapcsolt hő és villanyenergia termelő rendszer.