GE Jenbacher motor

A gázmotorokat és kogenerációs modulokat gyártó osztrák GE Power Jechban-i üzeme adja a vállalatunk által tervezett és kivitelezett kapcsolt hő és villamosenergia termelő rendszerek alapjainak számottevő részét.

Miért részesítjük előnyben a GE Jenbacher motorokat?

Bár maga a Jechban-i gyár nem rendelkezik túl nagy múlttal, a GE 2003-as felvásárlásának köszönhetően viszonylag közeli távolságból van lehetőségünk beszerezni a világszínvonalt képviselő motorokat. Ez a színvonal számunkra elsősorban a folyamatos innovációkat és a GE Jenbacher motorok kiváló teljesítményét jelenti. Utóbbi számunkra a környezetvédelmi szempontok alapján is sokat jelent, hiszen a nagy teljesítményre képes kogenerációs rendszereinkkel csökkentjük a környezeti terheket. Megrendelői oldalról pedig elmondható, hogy a GE Jenbacer motor a költséghatékonyságot jelenti, ugyanis a kombinált villany- és hőenergia rendszerekben alkalmazva a hatásfoka eléri a 90 %-ot is. Az egyes GE Jenbacher motor típusok pedig a kogenerációs rendszereken kívül a trigenerációs telepek üzemeltetésére is alkalmasak, hiszen nem csak fűtés, hanem a hűtés is megoldható.

GE Jenbacher motor – a környezetbarát gázmotor

Jó tudni: a GE Jenbacher motorok a magas hatásfok ellenére – a hasonló teljesítményű, más motorokhoz képest -alacsony CO2 kibocsájtással üzemelnek. A motor további előnye, hogy a vezetékes földgázon kívül biogázzal is üzemképes, ami a vállalatunk által épített CHP modulok- és konténerek legfőbb üzemanyaga.

Környezetvédelem és hatékony energia felhasználás együtt, lehetséges. Kérje új kogenerációs vagy trigenerációs rendszerét GE Jenbacher motorral.