Bemutatjuk 30kW-os CHP konténerünk 3D modelljét!

Újabb sikeres beüzemelés, ezúttal Ukrajnában!
2018-05-14

 

Arról már korábban beszámoltunk, hogy cégünk a jövőben MAN gázmotorokal is szállít CHP konténereket egy fejlesztésnek köszönhetően (termékpaletta itt). Most elkészítettük a 30kW villamos teljesítményű bemutató berendezésünk 3D modelljét, mely az animációnak köszönhetően jól mutatja korszerű megoldásunk kompakt tulajdonságait. A gázmotoros egység könnyedén szállítható és mozgatható akár alulról targoncával vagy a tetőn lévő emelési pontoknál daruval, a hosszú oldalakon elhelyezett ajtók pedig lehetővé teszik az egyszerű szervizelési feladatok elvégzését.

 

 

Az áramtermelő berendezés Plug&Play, amely azt jelenti, hogy csak a gáz, vízoldali és villamos csatlakozást kell elvégezni, ami után működhet hálózat párhuzamos illetve sziget üzemi módban egyaránt, a beépített füstgáz hőcserélőnek köszönhetően a teljes motor által megtermelt hő hasznosítható, például fűtési célokra.

Hamarosan elkészül műhelyünkben a bemutató modell, amelyet minden kedves Ügyfél megtekinthet telephelyünkön akár működés közben is!